Hoe krijg ik aardbeien vlekken uit mijn kleding?

VragenHoe krijg ik aardbeien vlekken uit mijn kleding?
Avataradmin Staf asked 1 jaar ago
Denkt u dat aardbeien vlekken met succes kan worden verwijderd uit kleding door middel van een doe-het-zelf-project thuis, of is er een professionele stomerij voor nodig?
Avataradmin Staf replied 2 jaar ago

Breng melk aan op de vlek met een vochtige doek, wrijf in cirkels met uw hand of een oude tandenborstel. Spoel het na 15 minuten uit met water. Als dat niet werkt verwijdert u de vlek met zout gedompeld in azijn gedurende een nacht bij kamertemperatuur. Dit is voor de betere vlekken op lichtgekleurde kleding, verschillende materialen hebben verschillende behandelingen die u misschien even kunt googlen als u geen witte kleding draagt dan zou ik zeggen ga je gang en hoop op het beste!

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Aardbeienvlekken kunnen lastig te verwijderen zijn, maar met een beetje moeite moet je ze eruit kunnen krijgen. Probeer eerst zo veel mogelijk van de vlek te verwijderen met een zachte spons of tandenborstel. Laat het kledingstuk vervolgens ongeveer 30 minuten weken in koud water. Gebruik ten slotte een wasmiddel dat speciaal is ontwikkeld om vlekken te verwijderen en was het kledingstuk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Veel succes!

1 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Hier zijn een paar methoden die u kunt proberen: - Week de kleren in warm water en afwasmiddel voordat u ze in de wasmachine stopt.
- Meng een eetlepel bleekmiddel met een liter water, en laat de kleren ongeveer een half uur in dit mengsel weken voor u ze wast.
- Als de vlekken recent zijn, kunt u proberen er waterstofperoxide op te doen en dan te wassen