Tekenen dat je man je niet aantrekkelijk vindt?

VragenCategorie: VragenTekenen dat je man je niet aantrekkelijk vindt?
Avataranoniemevraag Staf asked 7 maanden ago
Geeft hij je de zwijgbehandeling of verzint hij smoesjes om geen tijd met je door te brengen?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er zijn veel tekenen dat je man je niet aantrekkelijk vindt. Als hij niet lichamelijk aanhankelijk met je is, als hij nooit complimentjes geeft over je uiterlijk of aantrekkelijkheid, of als hij altijd grapjes maakt over hoe lelijk je bent, dan is het waarschijnlijk dat hij zich niet tot je aangetrokken voelt.

Een ander teken is als hij altijd meer aandacht besteedt aan andere vrouwen dan aan jou. Als hij constant naar andere vrouwen kijkt, met ze flirt, of met ze praat, dan betekent dat waarschijnlijk dat hij niet tevreden is met wat hij in zijn relatie met jou heeft.

Als je man constant verdwijnt en veel tijd alleen doorbrengt, dan is de kans groot dat hij niet gelukkig is met jou om zich heen en op zoek is

1 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een paar tekenen dat uw man u misschien niet meer zo aantrekkelijk vindt als vroeger. Hij geeft je bijvoorbeeld niet meer zo vaak complimentjes, of hij bekritiseert je meer dan gewoonlijk. Als je man zich fysiek of emotioneel van je begint te distantiëren, kan dat een teken zijn dat hij niet meer geïnteresseerd is in een relatie met jou. Als je je zorgen maakt over het gebrek aan aantrekkingskracht van je man, kan het een goed idee zijn om er met hem over te praten. Misschien beseft hij niet eens dat hij de verkeerde signalen uitzendt.