Hoe vind je een vriendje op de universiteit?

VragenCategorie: VragenHoe vind je een vriendje op de universiteit?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Maar serieus, wat is de beste manier om een vriendje te krijgen op de universiteit?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Serieus, het is niet zo moeilijk als het lijkt. Je ontmoet mensen in je lessen, bij buitenschoolse activiteiten en via vrienden. Wees gewoon jezelf en vroeg of laat komt er vanzelf wel iemand. College is een geweldige tijd om nieuwe relaties te verkennen en uit te vinden wat je in een partner zoekt. Leg de focus niet nadrukkelijk op het moeten vinden van een vriendje. Jongens vinden het heerlijk om een meisje te leren kennen die wat terughoudend is. Veel succes!

2 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er zijn een aantal manieren om een vriendje te vinden op de universiteit. Je kunt iemand ontmoeten in een van je colleges, via vrienden, of door je aan te sluiten bij clubs of activiteiten op de campus. Een andere optie is om gebruik te maken van online dating websites of apps. Dit kan een geweldige manier zijn om mensen uit het hele land (of zelfs de hele wereld) te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij.  
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Het kan moeilijk zijn om een vriendje te vinden op de universiteit, maar het is niet onmogelijk. Hier zijn een paar tips om je te helpen: 1. Doe mee aan extracurriculaire activiteiten. Word lid van een club of sport, of doe mee aan de studentenraad of het theater. Als je bezig bent met activiteiten die je leuk vindt, heb je minder tijd om je te concentreren op eenzaamheid en meer tijd om mensen te ontmoeten die dezelfde interesses hebben als jij.
2. Ga uit en socialiseer. College is een geweldige tijd om nieuwe vriendschappen en relaties te verkennen. 
3. Gebruik online dating apps/websites. Als je je niet op je gemak voelt om naar buiten te gaan en mensen te ontmoeten