Waarom trek ik getrouwde mannen aan?

VragenCategorie: VragenWaarom trek ik getrouwde mannen aan?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Denk je dat er iets aan jezelf is dat getrouwde mannen aantrekt?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Het is mogelijk dat je getrouwde mannen aantrekt omdat je een energie uitstraalt die zegt: “Ik ben beschikbaar.” Als we in de wereld zijn, zenden we voortdurend signalen uit met onze lichaamstaal, onze stem en onze woordkeus. En soms trekken we mensen aan die passen bij wat we uitstralen.

Een ding dat je kunt doen om dit te veranderen is beginnen met het projecteren van een energie van onafhankelijkheid. Breng tijd door met jezelf, ga wandelen en concentreer je op het genieten van je eigen gezelschap. Dit zal je helpen om een energie uit te stralen die zegt “Ik ben blij dat ik single ben” en zal waarschijnlijk verschillende soorten mensen in je leven aantrekken.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Het is mogelijk dat je onbewust vibraties uitzendt die suggereren dat je een gewillige en beschikbare buitenechtelijke partner zou zijn. Misschien heb je een flirterige manier van doen, of kleed je je te sexy of te onthullend voor een single vrouw. Of misschien ben je te beschikbaar, breng je jezelf altijd in situaties waarin je getrouwde mannen kunt tegenkomen of ben je te gretig om met hen in gesprek te gaan.

Als je dit patroon wilt veranderen, begin dan met je meer bewust te worden van je eigen gedrag en de signalen die je uitzendt. Wees selectiever in de mensen met wie je omgaat en richt je op het ontwikkelen van gezonde relaties met andere single vrouwen. En het allerbelangrijkste: leer van jezelf te houden en accepteer jezelf zoals je bent.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Het kan zijn omdat je bepaalde kwaliteiten hebt waar getrouwde mannen zich tot aangetrokken voelen. Misschien kun je goed luisteren, of geef je ze het gevoel dat ze belangrijk en gewaardeerd zijn. Misschien ben je niet te veeleisend, of misschien ben je het type vrouw dat altijd in is voor een leuke tijd.

In sommige gevallen kan het gewoon een geval van pech zijn. Misschien heb je toevallig een man ontmoet die al een vaste relatie heeft, en gebruikt hij jou om een leegte op te vullen die zijn vrouw of partner niet kan opvullen.

Wat de reden ook is, het is belangrijk om je bewust te zijn van de gevaren van het daten met getrouwde mannen. Als hij je gebruikt om vooruit te komen in het leven, of als hij gewoon niet emotioneel met jouw verbonden is, is het wel tijd om de affaire te overwegen.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je getrouwde mannen aantrekt. Een mogelijkheid is dat getrouwde mannen zich eerder aangetrokken voelen tot iemand die iets anders vertegenwoordigt dan hun dagelijkse leven. Omdat ze al bezet zijn, zien getrouwde mannen jou misschien als iemand die onbereikbaar en opwindend is, wat aanlokkelijk kan zijn.

Een andere mogelijkheid is dat je onbewuste signalen uitzendt die getrouwde mannen aantrekken zonder dat je het beseft. Bijvoorbeeld, als je altijd beschikbaar bent als deze mannen contact met je zoeken, of als je flirt of je op een suggestieve manier kleedt, dan kunnen ze dit opvatten als een teken dat het OK is om een affaire met je na te streven.

Waar het op neerkomt is dat het belangrijk is om rekening te houden met het feit dat er zich later problemen kunnen voordoen en stappen dus niet snel genomen dienen te worden.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er kunnen een paar redenen zijn waarom je getrouwde mannen aantrekt. Misschien straal je uit dat je betrouwbaar bent, wat aantrekkelijk kan zijn voor iemand die al een vaste relatie heeft. Of het kan zijn dat je gewoon pech hebt en steeds mannen ontmoet die al bezet zijn. Als dat laatste het geval is, maak je dan geen zorgen – er zijn genoeg vissen in de zee!

3 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er kunnen een aantal redenen zijn waarom je getrouwde mannen aantrekt. Misschien heb je een type en passen getrouwde mannen bij dat type, of misschien kleed of gedraag je je op een manier die onbewust getrouwde mannen aantrekt. Het is ook mogelijk dat je een soort vibratie uitzendt die deze mannen vertelt dat het oké is om hun vrouw met jou te bedriegen. Wat de reden ook is, het is belangrijk dat je je bewust bent van wat je doet dat dit soort mannen aantrekt en dat je daar veranderingen in aanbrengt. Je wilt jezelf niet in een situatie brengen waarin je wordt bedrogen of gebruikt door iemand die al bezet is. 
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Het is mogelijk dat u onbewust signalen uitzendt die getrouwde mannen aantrekken. Misschien kleedt u zich op een manier die suggereert dat u beschikbaar bent, of misschien flirt u meer dan u zou moeten. Het is ook mogelijk dat deze mannen zich tot je aangetrokken voelen omdat ze ongelukkig zijn in hun eigen huwelijk en op zoek zijn naar iemand om de leegte op te vullen. Of, het kan zijn dat deze mannen je gewoon aantrekkelijk vinden en niet op zoek zijn naar iets serieus.  
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er kunnen een paar redenen zijn waarom je je aangetrokken voelt tot getrouwde mannen. Het kan zijn dat je zelf nog niet klaar bent voor een vaste relatie, en dat je daarom onbewust op zoek gaat naar mannen die niet beschikbaar zijn. Of het kan zijn dat je hunkert naar aandacht en bevestiging, en getrouwde mannen zijn over het algemeen attenter dan single mannen. Wat de reden ook is, het is belangrijk om eerlijk tegen jezelf te zijn en te begrijpen waarom je je aangetrokken voelt tot getrouwde mannen voordat je verdere relaties met hen nastreeft.