Wat een Maagd-man leuk vindt in een vrouw?

VragenCategorie: VragenWat een Maagd-man leuk vindt in een vrouw?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn de top dingen die een Maagd man zoekt in een vrouw?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat wat de ene Maagd-man leuk vindt in een vrouw totaal anders kan zijn dan een andere Maagd-man. Er zijn echter een aantal algemene dingen die veel Maagden aantrekkelijk kunnen vinden.

Om te beginnen, Maagden waarderen meestal vrouwen die hun leven op orde hebben en die weten wat ze willen. Ze hebben ook de neiging om zich aangetrokken te voelen tot vrouwen die veel energie hebben en altijd in de weer zijn. En tenslotte, Maagden geven meestal de voorkeur aan vrouwen die nuchter en zakelijk zijn in plaats van vrouwen die veel onderhoud of drama koninginnen zijn.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat Maagden net als iedereen individuen zijn. Echter, in het algemeen, Maagden waarderen vrouwen die intelligent zijn, belezen, en een goed gevoel voor humor hebben. Ze hebben ook de neiging om zich aangetrokken te voelen tot vrouwen die down-to-earth zijn en hun ego’s bagatelliseren. Dus als je hoopt om een Maagd man te strikken, kan het helpen om te werken aan nederig en eigenzinnig in plaats van opzichtig en in zichzelf gekeerd te zijn.

1 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat elke Maagd-man anders is. Echter, veel Maagd-mannen voelen zich aangetrokken tot vrouwen die nuchter zijn en een sterk gevoel voor huis en gezin hebben. Een vrouw die een Maagd man zich op zijn gemak en comfortabel kan laten voelen zal waarschijnlijk het type vrouw zijn waar hij zich tot aangetrokken voelt. Maagden waarderen vrouwen die loyaal, eerlijk en betrouwbaar zijn, en ze reageren vaak goed op uitingen van genegenheid, zoals attente gebaren of woorden van aanmoediging.