Wat gebeurt er als je een Vissen-man negeert?

VragenCategorie: VragenWat gebeurt er als je een Vissen-man negeert?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Hoe reageren Vissen mannen als ze genegeerd worden?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Als je een Vissen-man negeert, zal hij jou waarschijnlijk ook gewoon gaan negeren. Vissenmannen kunnen erg gevoelig zijn en vatten dingen vaak verkeerd op. Als hij het gevoel heeft dat je niet in hem geïnteresseerd bent, kan hij je gaan mijden of nog erger, hij kan denken dat je niet in hem geïnteresseerd bent omdat er iets mis met hem is. Dus, als je zijn gevoelens niet wilt kwetsen, is het het beste om gewoon open en eerlijk tegen hem te zijn. Laat hem weten dat je niet geïnteresseerd bent en kijk of hij in plaats daarvan vrienden wil zijn.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Vissen-mannen kunnen een behoorlijke vangst zijn, maar ze staan er ook om bekend dat ze een beetje lastig te doorgronden zijn. Als je niet goed oplet, mis je misschien alle signalen die hij jouw kant op stuurt. En als je hem negeert? Nou, laten we zeggen dat hij niet het type man is die het leuk vindt om afgewimpeld te worden.

De kans is groot dat als je een Vissen man negeert, hij uiteindelijk iemand anders zal vinden die meer aandacht aan hem zal besteden. Hij is een schepsel van passie en liefde, en als hij niet krijgt wat hij wil, zal hij vrij snel verder gaan. Dus als je niet geïnteresseerd bent in hem, is het misschien het beste om gewoon te laten.

1 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Als je een Vissen man negeert, zal hij waarschijnlijk gewoon aannemen dat je niet geïnteresseerd bent en verder gaan. Vissen-mannen kunnen erg gevoelig zijn, dus het is belangrijk om duidelijk en eerlijk tegen ze te zijn als je geen interesse hebt. Als je dit op een vriendelijke manier doet, zal hij je eerlijkheid waarderen en verder gaan zonder enige harde gevoelens.