Wat mannen willen in een vrouw?

VragenCategorie: VragenWat mannen willen in een vrouw?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Wat zijn sommige dingen die mannen in een vrouw willen?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Het kan in de praktijk allemaal vrij complex uitpakken – mannen zijn individuen en ze willen verschillende dingen in een vrouw. Maar de meest voorkomende dingen waar mannen naar op zoek zijn, zijn intelligentie, gevatheid, gevoel voor humor, schoonheid en kracht. Een vrouw die hem aan het lachen kan maken en die intelligent is, zal bijna altijd zijn aandacht langer vasthouden dan een vrouw die dat niet is. En uiteindelijk wil elke man een mooie vrouw aan zijn zijde.

2 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat alle mannen verschillend zijn en verschillende voorkeuren hebben. Er zijn echter wel een aantal dingen die veel mannen aantrekkelijk vinden in vrouwen. Enkele van deze dingen zijn intelligentie, gevoel voor humor, zelfvertrouwen en een positieve instelling. Daarnaast vinden veel mannen vrouwelijke kenmerken zoals rondingen of lang haar aantrekkelijk. Uiteindelijk verschilt het van man tot man wat ze in een vrouw zoeken.
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat er zoveel verschillende mannen zijn met verschillende verlangens. Maar een aantal algemene dingen die de meeste mannen prefereren in vrouwen zijn intelligentie, vriendelijkheid en een goed gevoel voor humor. Bovendien waarderen veel mannen vrouwen die lichamelijk fit zijn en goed voor zichzelf zorgen. Uiteindelijk is het belangrijk dat je jezelf bent en je persoonlijkheid laat doorschijnen; dit is iets dat zeker de juiste man voor jou zal aantrekken.