Wat willen mannen in een vrouw?

VragenCategorie: VragenWat willen mannen in een vrouw?
Avataranoniemevraag Staf asked 2 jaar ago
Denk je dat er een verschil is tussen wat mannen willen en wat vrouwen willen in een partner?
AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er is niet één antwoord op deze vraag, omdat wat mannen in een vrouw willen, kan variëren afhankelijk van de man. Er zijn echter wel een aantal kwaliteiten die de meeste mannen waarschijnlijk aantrekkelijk vinden in een vrouw. Deze zijn onder andere intelligentie, een goed gevoel voor humor, aardig en meelevend zijn, lichamelijk fit en gezond zijn, en zelfverzekerd en onafhankelijk zijn.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Dit is een vraag met veel verschillende antwoorden, omdat het afhangt van de individuele man. Maar over het algemeen willen mannen een vrouw die goedhartig, loyaal en behulpzaam is. Daarnaast waarderen mannen vrouwen die lekker in hun vel zitten en die weten hoe ze plezier moeten maken. Uiteindelijk heeft elke man zijn eigen voorkeuren, maar dit zijn enkele algemene dingen die de meeste mannen in een partner waarderen.

AvatarJulia Staf replied 2 jaar ago

Er zijn een aantal antwoorden mogelijk op deze vraag, aangezien elke man anders is en elk persoon andere dingen in een partner wil. Maar een aantal eigenschappen die over het algemeen populair zijn bij mannen zijn een vrouw die zelfverzekerd en onafhankelijk is, en een positieve kijk op het leven heeft. Mannen waarderen ook meestal een vrouw die loyaal, ondersteunend en liefdevol is. Natuurlijk zullen er altijd uitzonderingen op de regel zijn, maar dit zijn enkele algemene kwaliteiten die veel mannen in een partner zoeken.

3 Antwoorden
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Hoewel er niet één antwoord op deze vraag is, willen mannen over het algemeen een vrouw die aardig, attent en intelligent is. Ze waarderen ook een vrouw die zelfverzekerd is en weet wat ze wil in het leven. Tenslotte vinden mannen het aantrekkelijk als een vrouw zowel lichamelijk als emotioneel goed voor zichzelf zorgt.
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Er is geen eenvoudig antwoord op deze vraag, want wat mannen in een vrouw willen, kan van man tot man sterk verschillen. Er zijn echter een aantal algemene dingen die veel mannen aantrekkelijk vinden in vrouwen, zoals fysieke aantrekkelijkheid, intelligentie en een goed gevoel voor humor. Veel mannen waarderen ook vrouwen die zelfverzekerd en onafhankelijk zijn, en die niet bang zijn om voor hun mening uit te komen. Tenslotte waarderen de meeste mannen het als een vrouw oprecht en nuchter is, en niet te veel haar best doet om iets te zijn wat ze niet is.
AvatarEmma Staf answered 2 jaar ago
Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat er zoveel verschillende soorten mannen zijn. Er zijn echter een aantal algemene dingen die de meeste mannen in vrouwen lijken te waarderen. De meeste mannen houden van vrouwen die goedhartig zijn, nuchter en makkelijk om mee te praten. Ze voelen zich ook aangetrokken tot vrouwen met een goed gevoel voor humor en die hen aan het lachen kunnen maken. Intelligentie is een andere eigenschap die veel mannen aantrekkelijk vinden in vrouwen. En tot slot waarderen de meeste mannen het als een vrouw zich lichamelijk goed verzorgt en zich mooi kleedt.