1. Bekend
  2. Hugo Borst

Hugo Borst

1 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

15-6-1962

Beroep

Presentator / televisiepersoonlijkheid

Geboorteplaats

Woonplaats

Rotterdam

Bekendvan

Televisiewereld / voetbal

Wat is het vermogen van Hugo Borst?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Hugo Borst. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Hugo Borst.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Hugo Borst. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Hugo Borst?

Wie is Hugo Borst eigenlijk precies? Hugo Borst is geboren op 15-6-1962 in . De nationaliteit van Hugo Borst is dan ook Nederlander. Hugo Borst is vooral bekend van Televisiewereld / voetbal. De meeste mensen weten dan ook wel wie Hugo Borst precies is. 

Hugo Borst werkt als Presentator / televisiepersoonlijkheid. In het verleden heeft Hugo Borst Presentator / televisiepersoonlijkheid gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Hugo Borst opgegroeid is uit Unknown. Hugo Borst is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Hugo Borst precies is.

Het jaarlijks inkomen van Hugo Borst

Het jaarlijks inkomen van Hugo Borst is geschat op 120.000 euro. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Hugo Borst kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Hugo Borst kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Hugo Borst

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Hugo Borst een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Hugo Borst is dan ook 1 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het Presentator / televisiepersoonlijkheid. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Hugo Borst verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Hugo Borst bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Hugo Borst een jaarlijks inkomen van is geschat op 120.000 euro. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Hugo Borst is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Hugo Borst. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Hugo Borst. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Hugo Borst is bekend van Televisiewereld / voetbal. Hierdoor kennen de meeste mensen Hugo Borst ook. Het beroep van Hugo Borst is dan ook Presentator / televisiepersoonlijkheid. Doordat Hugo Borst bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Hugo Borst.
Het totale vermogen van Hugo Borst is wat wij weten 1 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Presentator / televisiepersoonlijkheid. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Hugo Borst verdiend zal hebben over de jaren heen.  Hugo Borst heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.