1. Bekend
  2. Jort Kelder

Jort Kelder

4 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

22 September 1964

Beroep

Presentator / ondernemer / redacteur

Geboorteplaats

Gouda

Woonplaats

Nederland

Bekendvan

Wisselend

Wat is het vermogen van Jort Kelder?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Jort Kelder. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Jort Kelder.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Jort Kelder. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Jort Kelder?

Wie is Jort Kelder eigenlijk precies? Jort Kelder is geboren op 22 September 1964 in Gouda. De nationaliteit van Jort Kelder is dan ook Nederlander. Jort Kelder is vooral bekend van Wisselend. De meeste mensen weten dan ook wel wie Jort Kelder precies is. 

Jort Kelder werkt als Presentator / ondernemer / redacteur. In het verleden heeft Jort Kelder Presentator / ondernemer / redacteur gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Jort Kelder opgegroeid is uit Unknown. Jort Kelder is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Jort Kelder precies is.

Het jaarlijks inkomen van Jort Kelder

Het jaarlijks inkomen van Jort Kelder is geschat op 10 duizend per maand. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Jort Kelder kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Jort Kelder kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Jort Kelder

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Jort Kelder een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Jort Kelder is dan ook 4 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het Presentator / ondernemer / redacteur. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Jort Kelder verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Jort Kelder bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Jort Kelder een jaarlijks inkomen van is geschat op 10 duizend per maand. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Jort Kelder is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Jort Kelder. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Jort Kelder. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Jort Kelder is bekend van Wisselend. Hierdoor kennen de meeste mensen Jort Kelder ook. Het beroep van Jort Kelder is dan ook Presentator / ondernemer / redacteur. Doordat Jort Kelder bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Jort Kelder.
Het totale vermogen van Jort Kelder is wat wij weten 4 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Presentator / ondernemer / redacteur. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Jort Kelder verdiend zal hebben over de jaren heen.  Jort Kelder heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.