1. Bekend
  2. Michael Boogerd

Michael Boogerd

2,5 miljoen euro

Nationaliteit

Nederland

Geboortedatum

28-05-1972

Beroep

Oud wielrenner

Geboorteplaats

Den Haag

Woonplaats

Belgie

Bekendvan

Wielersport

Wat is het vermogen van Michael Boogerd?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Michael Boogerd. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Michael Boogerd.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Michael Boogerd. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Michael Boogerd?

Wie is Michael Boogerd eigenlijk precies? Michael Boogerd is geboren op 28-05-1972 in Den Haag. De nationaliteit van Michael Boogerd is dan ook Nederland. Michael Boogerd is vooral bekend van Wielersport. De meeste mensen weten dan ook wel wie Michael Boogerd precies is. 

Michael Boogerd werkt als Oud wielrenner. In het verleden heeft Michael Boogerd Oud wielrenner gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Michael Boogerd opgegroeid is uit Unknown. Michael Boogerd is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Michael Boogerd precies is.

Het jaarlijks inkomen van Michael Boogerd

Het jaarlijks inkomen van Michael Boogerd is geschat op niet bekend. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Michael Boogerd kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Michael Boogerd kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Michael Boogerd

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Michael Boogerd een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Michael Boogerd is dan ook 2,5 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het Oud wielrenner. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Michael Boogerd verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Michael Boogerd bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Michael Boogerd een jaarlijks inkomen van is geschat op niet bekend. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Michael Boogerd is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Michael Boogerd. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Michael Boogerd. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Michael Boogerd is bekend van Wielersport. Hierdoor kennen de meeste mensen Michael Boogerd ook. Het beroep van Michael Boogerd is dan ook Oud wielrenner. Doordat Michael Boogerd bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Michael Boogerd.
Het totale vermogen van Michael Boogerd is wat wij weten 2,5 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Oud wielrenner. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Michael Boogerd verdiend zal hebben over de jaren heen.  Michael Boogerd heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.