1. Bekend
  2. Michael Jordan

Michael Jordan

2.1 miljard euro

Nationaliteit

Amerikaan

Geboortedatum

17-01-1963

Beroep

Clubeigenaar

Geboorteplaats

Brooklyn

Woonplaats

Bekendvan

Basketballen

Wat is het vermogen van Michael Jordan?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Michael Jordan. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Michael Jordan.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Michael Jordan. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Michael Jordan?

Wie is Michael Jordan eigenlijk precies? Michael Jordan is geboren op 17-01-1963 in Brooklyn . De nationaliteit van Michael Jordan is dan ook Amerikaan. Michael Jordan is vooral bekend van Basketballen. De meeste mensen weten dan ook wel wie Michael Jordan precies is. 

Michael Jordan werkt als Clubeigenaar. In het verleden heeft Michael Jordan Clubeigenaar gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Michael Jordan opgegroeid is uit Unknown. Michael Jordan is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Michael Jordan precies is.

Het jaarlijks inkomen van Michael Jordan

Het jaarlijks inkomen van Michael Jordan is geschat op 30 miljoen euro. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Michael Jordan kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Michael Jordan kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Michael Jordan

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Michael Jordan een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Michael Jordan is dan ook 2.1 miljard euro. Dit vermogen is ontstaan door het Clubeigenaar. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Michael Jordan verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Michael Jordan bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Michael Jordan een jaarlijks inkomen van is geschat op 30 miljoen euro. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Michael Jordan is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Michael Jordan. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Michael Jordan. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Michael Jordan is bekend van Basketballen. Hierdoor kennen de meeste mensen Michael Jordan ook. Het beroep van Michael Jordan is dan ook Clubeigenaar. Doordat Michael Jordan bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Michael Jordan.
Het totale vermogen van Michael Jordan is wat wij weten 2.1 miljard euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Clubeigenaar. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Michael Jordan verdiend zal hebben over de jaren heen.  Michael Jordan heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.