1. Bekend
  2. Rafael van der vaart

Rafael van der vaart

€ 18 miljoen

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

11 februari 1983

Beroep

Profvoetballer

Geboorteplaats

Heemskerk

Woonplaats

Nederland

Bekendvan

Voetbal

Wat is het vermogen van Rafael van der vaart ?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Rafael van der vaart . Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Rafael van der vaart .

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Rafael van der vaart . Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Rafael van der vaart ?

Wie is Rafael van der vaart eigenlijk precies? Rafael van der vaart is geboren op 11 februari 1983 in Heemskerk. De nationaliteit van Rafael van der vaart is dan ook Nederlander. Rafael van der vaart is vooral bekend van Voetbal. De meeste mensen weten dan ook wel wie Rafael van der vaart precies is. 

Rafael van der vaart werkt als Profvoetballer. In het verleden heeft Rafael van der vaart Profvoetballer gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Rafael van der vaart opgegroeid is uit Unknown. Rafael van der vaart is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Rafael van der vaart precies is.

Het jaarlijks inkomen van Rafael van der vaart

Het jaarlijks inkomen van Rafael van der vaart is geschat op -. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Rafael van der vaart kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Rafael van der vaart kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Rafael van der vaart

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Rafael van der vaart een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Rafael van der vaart is dan ook € 18 miljoen. Dit vermogen is ontstaan door het Profvoetballer. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Rafael van der vaart verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Rafael van der vaart bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Rafael van der vaart een jaarlijks inkomen van is geschat op -. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Rafael van der vaart is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Rafael van der vaart . Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Rafael van der vaart . Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Rafael van der vaart is bekend van Voetbal. Hierdoor kennen de meeste mensen Rafael van der vaart ook. Het beroep van Rafael van der vaart is dan ook Profvoetballer. Doordat Rafael van der vaart bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Rafael van der vaart .
Het totale vermogen van Rafael van der vaart is wat wij weten € 18 miljoen. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Profvoetballer. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Rafael van der vaart verdiend zal hebben over de jaren heen.  Rafael van der vaart heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.