1. Bekend
  2. Wilfred Genee

Wilfred Genee

1,2 miljoen

Nationaliteit

Geboortedatum

27-06-1967

Beroep

Presentator

Geboorteplaats

Woonplaats

Bekendvan

Televisie/radio

Wat is het vermogen van Wilfred Genee?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Wilfred Genee. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Wilfred Genee.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Wilfred Genee. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Wilfred Genee?

Wie is Wilfred Genee eigenlijk precies? Wilfred Genee is geboren op 27-06-1967 in . De nationaliteit van Wilfred Genee is dan ook . Wilfred Genee is vooral bekend van Televisie/radio. De meeste mensen weten dan ook wel wie Wilfred Genee precies is. 

Wilfred Genee werkt als Presentator. In het verleden heeft Wilfred Genee Presentator gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Wilfred Genee opgegroeid is uit Unknown. Wilfred Genee is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Wilfred Genee precies is.

Het jaarlijks inkomen van Wilfred Genee

Het jaarlijks inkomen van Wilfred Genee is geschat op 700000. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Wilfred Genee kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Wilfred Genee kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Wilfred Genee

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Wilfred Genee een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Wilfred Genee is dan ook 1,2 miljoen. Dit vermogen is ontstaan door het Presentator. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Wilfred Genee verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Wilfred Genee bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Wilfred Genee een jaarlijks inkomen van is geschat op 700000. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Wilfred Genee is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Wilfred Genee. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Wilfred Genee. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Wilfred Genee is bekend van Televisie/radio. Hierdoor kennen de meeste mensen Wilfred Genee ook. Het beroep van Wilfred Genee is dan ook Presentator. Doordat Wilfred Genee bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Wilfred Genee.
Het totale vermogen van Wilfred Genee is wat wij weten 1,2 miljoen. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Presentator. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Wilfred Genee verdiend zal hebben over de jaren heen.  Wilfred Genee heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.