1. Bekend
  2. Wim Zegwaard

Wim Zegwaard

350 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1944

Beroep

CEO Amvest

Geboorteplaats

Rotterdam

Woonplaats

Bekendvan

vastgoed

Wat is het vermogen van Wim Zegwaard?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Wim Zegwaard. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Wim Zegwaard.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Wim Zegwaard. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Wim Zegwaard?

Wie is Wim Zegwaard eigenlijk precies? Wim Zegwaard is geboren op 1944 in Rotterdam. De nationaliteit van Wim Zegwaard is dan ook Nederlander. Wim Zegwaard is vooral bekend van vastgoed. De meeste mensen weten dan ook wel wie Wim Zegwaard precies is. 

Wim Zegwaard werkt als CEO Amvest. In het verleden heeft Wim Zegwaard CEO Amvest gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Wim Zegwaard opgegroeid is uit Unknown. Wim Zegwaard is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Wim Zegwaard precies is.

Het jaarlijks inkomen van Wim Zegwaard

Het jaarlijks inkomen van Wim Zegwaard is geschat op onbekend. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Wim Zegwaard kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Wim Zegwaard kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Wim Zegwaard

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Wim Zegwaard een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Wim Zegwaard is dan ook 350 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het CEO Amvest. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Wim Zegwaard verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Wim Zegwaard bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Wim Zegwaard een jaarlijks inkomen van is geschat op onbekend. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Wim Zegwaard is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Wim Zegwaard. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Wim Zegwaard. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Wim Zegwaard is bekend van vastgoed. Hierdoor kennen de meeste mensen Wim Zegwaard ook. Het beroep van Wim Zegwaard is dan ook CEO Amvest. Doordat Wim Zegwaard bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Wim Zegwaard.
Het totale vermogen van Wim Zegwaard is wat wij weten 350 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk CEO Amvest. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Wim Zegwaard verdiend zal hebben over de jaren heen.  Wim Zegwaard heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.