1. Bekend
  2. Jan jaap van der wal

Jan jaap van der wal

€1.150.000

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

1 November 1979

Beroep

Cabaretier/ presentator

Geboorteplaats

Leeuwarden

Woonplaats

Nederland

Bekendvan

televisiewereld

Wat is het vermogen van Jan jaap van der wal?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Jan jaap van der wal. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Jan jaap van der wal.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Jan jaap van der wal. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Jan jaap van der wal?

Wie is Jan jaap van der wal eigenlijk precies? Jan jaap van der wal is geboren op 1 November 1979 in Leeuwarden. De nationaliteit van Jan jaap van der wal is dan ook Nederlander. Jan jaap van der wal is vooral bekend van televisiewereld. De meeste mensen weten dan ook wel wie Jan jaap van der wal precies is. 

Jan jaap van der wal werkt als Cabaretier/ presentator. In het verleden heeft Jan jaap van der wal Cabaretier/ presentator gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Jan jaap van der wal opgegroeid is uit Unknown. Jan jaap van der wal is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Jan jaap van der wal precies is.

Het jaarlijks inkomen van Jan jaap van der wal

Het jaarlijks inkomen van Jan jaap van der wal is geschat op -. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Jan jaap van der wal kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Jan jaap van der wal kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Jan jaap van der wal

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Jan jaap van der wal een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Jan jaap van der wal is dan ook €1.150.000. Dit vermogen is ontstaan door het Cabaretier/ presentator. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Jan jaap van der wal verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Jan jaap van der wal bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Jan jaap van der wal een jaarlijks inkomen van is geschat op -. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Jan jaap van der wal is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Jan jaap van der wal. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Jan jaap van der wal. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Jan jaap van der wal is bekend van televisiewereld. Hierdoor kennen de meeste mensen Jan jaap van der wal ook. Het beroep van Jan jaap van der wal is dan ook Cabaretier/ presentator. Doordat Jan jaap van der wal bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Jan jaap van der wal.
Het totale vermogen van Jan jaap van der wal is wat wij weten €1.150.000. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Cabaretier/ presentator. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Jan jaap van der wal verdiend zal hebben over de jaren heen.  Jan jaap van der wal heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.