1. Bekend
  2. Ron Brandsteder

Ron Brandsteder

€21 miljoen (2013)

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

19-05-1950

Beroep

Presentator / radiopresentator

Geboorteplaats

Amsterdam

Woonplaats

Amsterdam-Zuid

Bekendvan

mediawereld

Wat is het vermogen van Ron Brandsteder?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Ron Brandsteder. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Ron Brandsteder.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Ron Brandsteder. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Ron Brandsteder?

Wie is Ron Brandsteder eigenlijk precies? Ron Brandsteder is geboren op 19-05-1950 in Amsterdam. De nationaliteit van Ron Brandsteder is dan ook Nederlander. Ron Brandsteder is vooral bekend van mediawereld. De meeste mensen weten dan ook wel wie Ron Brandsteder precies is. 

Ron Brandsteder werkt als Presentator / radiopresentator. In het verleden heeft Ron Brandsteder Presentator / radiopresentator gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Ron Brandsteder opgegroeid is uit Unknown. Ron Brandsteder is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Ron Brandsteder precies is.

Het jaarlijks inkomen van Ron Brandsteder

Het jaarlijks inkomen van Ron Brandsteder is geschat op onbekend. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Ron Brandsteder kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Ron Brandsteder kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Ron Brandsteder

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Ron Brandsteder een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Ron Brandsteder is dan ook €21 miljoen (2013). Dit vermogen is ontstaan door het Presentator / radiopresentator. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Ron Brandsteder verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Ron Brandsteder bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Ron Brandsteder een jaarlijks inkomen van is geschat op onbekend. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Ron Brandsteder is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Ron Brandsteder. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Ron Brandsteder. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Ron Brandsteder is bekend van mediawereld. Hierdoor kennen de meeste mensen Ron Brandsteder ook. Het beroep van Ron Brandsteder is dan ook Presentator / radiopresentator. Doordat Ron Brandsteder bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Ron Brandsteder.
Het totale vermogen van Ron Brandsteder is wat wij weten €21 miljoen (2013). Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Presentator / radiopresentator. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Ron Brandsteder verdiend zal hebben over de jaren heen.  Ron Brandsteder heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.