1. Bekend
  2. Ruud de Wild

Ruud de Wild

3 miljoen euro

Nationaliteit

Nederlander

Geboortedatum

24-4-1969

Beroep

Radio-dj

Geboorteplaats

Hilversum

Woonplaats

Amsterdam

Bekendvan

Radiowereld

Wat is het vermogen van Ruud de Wild?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Ruud de Wild. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Ruud de Wild.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Ruud de Wild. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Ruud de Wild?

Wie is Ruud de Wild eigenlijk precies? Ruud de Wild is geboren op 24-4-1969 in Hilversum. De nationaliteit van Ruud de Wild is dan ook Nederlander. Ruud de Wild is vooral bekend van Radiowereld. De meeste mensen weten dan ook wel wie Ruud de Wild precies is. 

Ruud de Wild werkt als Radio-dj. In het verleden heeft Ruud de Wild Radio-dj gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Ruud de Wild opgegroeid is uit Unknown. Ruud de Wild is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Ruud de Wild precies is.

Het jaarlijks inkomen van Ruud de Wild

Het jaarlijks inkomen van Ruud de Wild is geschat op onbekend. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Ruud de Wild kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Ruud de Wild kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Ruud de Wild

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Ruud de Wild een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Ruud de Wild is dan ook 3 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het Radio-dj. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Ruud de Wild verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Ruud de Wild bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Ruud de Wild een jaarlijks inkomen van is geschat op onbekend. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Ruud de Wild is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Ruud de Wild. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Ruud de Wild. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Ruud de Wild is bekend van Radiowereld. Hierdoor kennen de meeste mensen Ruud de Wild ook. Het beroep van Ruud de Wild is dan ook Radio-dj. Doordat Ruud de Wild bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Ruud de Wild.
Het totale vermogen van Ruud de Wild is wat wij weten 3 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Radio-dj. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Ruud de Wild verdiend zal hebben over de jaren heen.  Ruud de Wild heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.