1. Bekend
  2. Wim Kieft

Wim Kieft

€1,1 miljoen

Nationaliteit

-

Geboortedatum

12 November 1962

Beroep

Voetbal analist

Geboorteplaats

-

Woonplaats

-

Bekendvan

Voetballen, TV

Wat is het vermogen van Wim Kieft?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Wim Kieft. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Wim Kieft.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Wim Kieft. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Wim Kieft?

Wie is Wim Kieft eigenlijk precies? Wim Kieft is geboren op 12 November 1962 in -. De nationaliteit van Wim Kieft is dan ook -. Wim Kieft is vooral bekend van Voetballen, TV. De meeste mensen weten dan ook wel wie Wim Kieft precies is. 

Wim Kieft werkt als Voetbal analist. In het verleden heeft Wim Kieft Voetbal analist gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Wim Kieft opgegroeid is uit Unknown. Wim Kieft is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Wim Kieft precies is.

Het jaarlijks inkomen van Wim Kieft

Het jaarlijks inkomen van Wim Kieft is geschat op -. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Wim Kieft kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Wim Kieft kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Wim Kieft

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Wim Kieft een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Wim Kieft is dan ook €1,1 miljoen. Dit vermogen is ontstaan door het Voetbal analist. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Wim Kieft verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Wim Kieft bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Wim Kieft een jaarlijks inkomen van is geschat op -. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Wim Kieft is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Wim Kieft. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Wim Kieft. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Wim Kieft is bekend van Voetballen, TV. Hierdoor kennen de meeste mensen Wim Kieft ook. Het beroep van Wim Kieft is dan ook Voetbal analist. Doordat Wim Kieft bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Wim Kieft.
Het totale vermogen van Wim Kieft is wat wij weten €1,1 miljoen. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Voetbal analist. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Wim Kieft verdiend zal hebben over de jaren heen.  Wim Kieft heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.