1. Bekend
  2. Lionel Messi

Lionel Messi

527 miljoen euro

Nationaliteit

Argentijnse

Geboortedatum

24-05-1987

Beroep

Voetballer

Geboorteplaats

Woonplaats

Bekendvan

Voetbaltransfers/sponsordeals

Wat is het vermogen van Lionel Messi?

Veel mensen zijn weleens nieuwsgierig wat hun favoriete celebrity precies verdient, want wie wil niet het salaris weten. Zo ben jij misschien wel nieuwsgierig naar het vermogen van Lionel Messi. Daarom zijn we voor jou op onderzoek uit gegaan. We hebben een plaatje kunnen opstellen van het vermogen van Lionel Messi.

Alle bedragen komen uiteraard wel van schattingen. Wij maken gebruik van verschillende bronnen, waardoor we een beeld kunnen scheppen van het vermogen van Lionel Messi. Er kunnen hier geen rechten aan worden ontleend, want we kunnen nooit het exacte inkomen weten. Dit kunnen ook wij helaas niet inzien.

Wie is Lionel Messi?

Wie is Lionel Messi eigenlijk precies? Lionel Messi is geboren op 24-05-1987 in . De nationaliteit van Lionel Messi is dan ook Argentijnse. Lionel Messi is vooral bekend van Voetbaltransfers/sponsordeals. De meeste mensen weten dan ook wel wie Lionel Messi precies is. 

Lionel Messi werkt als Voetballer. In het verleden heeft Lionel Messi Voetballer gedaan. Verder bestaan het gezin waarin Lionel Messi opgegroeid is uit Unknown. Lionel Messi is een celebrity geworden en daarom zijn de meeste mensen erg geïnteresseerd in wat het jaarvermogen of zelfs het maandelijks vermogen van Lionel Messi precies is.

Het jaarlijks inkomen van Lionel Messi

Het jaarlijks inkomen van Lionel Messi is geschat op 36 miljoen euro. Dit is gebaseerd op verschillende bronnen. Het jaarlijks inkomen van Lionel Messi kunnen we nooit precies weten, omdat hier niet openlijk over gesproken wordt.

Het beeld wat we scheppen van het jaarlijks inkomen van Lionel Messi kunnen we maken door de verschillende bronnen en informatie die we ontvangen. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden, want we kunnen nooit het precies bedrag vaststellen.

Het vermogen van Lionel Messi

Aan de hand van de geschatte jaarlijkse inkomsten kun je van Lionel Messi een vermogen opstellen. Het geschatte vermogen van Lionel Messi is dan ook 527 miljoen euro. Dit vermogen is ontstaan door het Voetballer. Dit is zeker geen verkeerd vermogen. 

Uiteraard weet je nooit precies wat Lionel Messi verdiend heeft. Het kan namelijk zijn dat voordat Lionel Messi bekend werd, al een vermogen had opgebouwd. Dit kan ook niet worden meegerekend. Daarnaast is het vermogen altijd een schatting.

Andere bekende vrouwen

Veelgestelde vragen

Als Lionel Messi een jaarlijks inkomen van is geschat op 36 miljoen euro. Dit kun je eenvoudig delen door 12. Wanneer je het deelt door 12, kom je op het maandelijks inkomen uit. Het maandelijks inkomen van Lionel Messi is Unknown. 

Het maandelijkste inkomen is een schatting die wordt gedaan aan de hand van de bekendheid van Lionel Messi. Daarnaast wordt er gekeken naar het beroep van Lionel Messi. Per maand kan het inkomen verschillen, waardoor je het niet altijd door 12 kunt delen. Het is daarom enkel een schatting die je kunt maken aan de hand van het vermogen.

Lionel Messi is bekend van Voetbaltransfers/sponsordeals. Hierdoor kennen de meeste mensen Lionel Messi ook. Het beroep van Lionel Messi is dan ook Voetballer. Doordat Lionel Messi bekend is geworden, zijn mensen vooral nieuwsgierig naar het vermogen van Lionel Messi.
Het totale vermogen van Lionel Messi is wat wij weten 527 miljoen euro. Het vermogen is opgebouwd vanuit het werk Voetballer. Dit vermogen is een totaal vermogen wat Lionel Messi verdiend zal hebben over de jaren heen.  Lionel Messi heeft nooit duidelijk gezegd wat er precies verdiend wordt. Dit doen de meeste celebrities niet. Dit is dan ook een schatting die wij hebben gemaakt op basis van onze bronnen.